Ons team

Chantal Vermaire

- Oprichter en Directeur

“In 2013 heb ik Phylo opgericht. Bij ‘Over Phylo’, kan je meer lezen over hoe Phylo tot stand is gekomen. Ik ben als gezinscoördinator begonnen, maar tegenwoordig ben ik meer op de achtergrond aanwezig en houd mij voornamelijk bezig met het ondernemen. Ik heb jarenlang als oppas, begeleider en coach gewerkt bij verschillende organisaties. Verder werk ik als GZ-psycholoog bij Swagerman Psychologie.”


Sharella Coster

- Gezinscoördinator

“Sinds 2016 ben ik betrokken bij Phylo. In eerste instantie ben ik als gespecialiseerde oppas begonnen. Later ben ik als begeleider gaan werken en hebben zij mij gevraagd om ze te ondersteunen bij de werving en selectie. Sinds februari 2019 ben ik ook aan het werk als gezinscoördinator en ik vind het geweldig om zo betrokken te zijn bij Phylo. Ik heb eerder gewerkt als gezinsbegeleider, activiteitenbegeleider en pedagogisch medewerker voor kinderen met of zonder (gedrags)problematiek.”


Anika Meijer

- Gezinscoördinator

"Sinds januari 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als gezinscoördinator bij Phylo. Ik ben in september 2018 begonnen als gespecialiseerde oppasser, waardoor ik ook die kant van het werk bij Phylo goed ken. Nu vind ik het een mooie uitdaging om als gezinscoördinator zowel gezinnen als specialisten zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden in hun unieke traject bij Phylo. Ik doe dit vanuit de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de opleiding Pedagogische Wetenschappen en de Master Orthopedagogiek. Zo heb ik een jaar stage gelopen op de afdeling Psychiatrie bij het UMC Utrecht, waar ik met kinderen en ouders heb gewerkt met zeer uiteenlopende problematiek. Naast Phylo werk ik momenteel ook als orthopedagoog bij Kiyoco, waar ik diagnostiek en behandeling uitvoer bij kinderen en jongeren met uiteenlopende hulpvragen. Een hele leuke combinatie!"


Berdien Schuring

- Gezinscoördinator

"Sinds augustus 2019 werk ik als gezinscoördinator bij Phylo. Tijdens mijn studie Orthopedagogiek heb ik naast kennis ook werkervaring opgedaan. Zo werkte ik als groepsleider in een logeeropvang voor kinderen met gedragsproblematiek. Daarnaast heb ik stage gelopen als gedragsdeskundige in het speciaal onderwijs. Hierdoor weet ik als geen ander waar de specialisten tegenaan kunnen lopen in hun werk. Door het geven van trainingen en intervisie denk ik graag met ze mee!"


Hedwig Scheifes

- Werkbegeleider

"Sinds 2015 ben ik al betrokken bij Phylo. Destijds heb ik met plezier gewerkt als gezinscoördinator. Omdat ik het directe contact met gezinnen miste, ben ik elders gaan werken. Momenteel werk ik als Psycholoog kind & jeugd en gezinscoach bij impegno. Toen Chantal mij in 2018 benaderde om als werkbegeleider bij Phylo te werken, werd ik meteen enthousiast! Als werkbegeleider coach ik alle gezinscoördinatoren waar nodig."


Jaap Vermaire

- Systeemontwikkeling en automatisering

“Vanaf de eerste dag ben ik bij Phylo betrokken. Bij Phylo ben ik verantwoordelijk voor ontwikkelen van de systemen en de automatisering. Daarnaast heb ik de website Phylo.nl opgezet. Waaronder de bewegende Phylo ogen!”