Ons team

Chantal Vermaire

- Oprichter en eigenaar

“In 2013 heb ik Phylo opgericht. Bij ‘Over Phylo’, kan je meer lezen over hoe Phylo tot stand is gekomen. Ik ben als gezinscoördinator begonnen, maar tegenwoordig ben ik meer op de achtergrond aanwezig en houdt mij voornamelijk bezig met het ondernemen. Ik heb jarenlang als oppas, begeleider en coach gewerkt bij verschillende organisaties. Verder werk ik op dit moment als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog bij Psychologenpraktijk Perspectief. Ik behandel zowel kinderen/jongeren als volwassenen.”


Sharella Coster

- Gezinscoördinator

“Sinds 2016 ben ik betrokken bij Phylo. In eerste instantie ben ik als gespecialiseerde oppas begonnen. Later ben ik als begeleider gaan werken en hebben zij mij gevraagd om ze te ondersteunen bij de werving en selectie. Sinds februari 2019 ben ik ook aan het werk als gezinscoördinator en ik vind het geweldig om zo betrokken te zijn bij Phylo. Daarnaast werk ik ook als pedagogisch medewerker bij een BSO en doe ik bijna ieder weekend vrijwilligerswerk bij een dagbesteding voor mensen met een beperking.”


Anika Meijer

- Gezinscoördinator

"Sinds januari 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als gezinscoördinator bij Phylo. Ik ben in september 2018 begonnen als gespecialiseerde oppasser, waardoor ik ook die kant van het werk bij Phylo goed ken. Nu vind ik het een mooie uitdaging om als gezinscoördinator zowel gezinnen als specialisten zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden in hun unieke traject bij Phylo. Ik doe dit vanuit de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de opleiding Pedagogische Wetenschappen en de Master Orthopedagogiek. Zo heb ik een jaar stage gelopen op de afdeling Psychiatrie bij het UMC Utrecht, waar ik met kinderen en ouders heb gewerkt met zeer uiteenlopende problematiek. Anderzijds ben ik momenteel bijvoorbeeld ook vrijwilliger bij de Kindertelefoon, waar ik veel leer over communiceren en over de problemen waar kinderen in hun leven mee te maken kunnen krijgen."


Jaap Vermaire

- Systeemontwikkeling en automatisering

“Vanaf de eerste dag ben ik bij Phylo betrokken. Bij Phylo ben ik verantwoordelijk voor ontwikkelen van de systemen en de automatisering. Daarnaast heb ik de website Phylo.nl opgezet. Waaronder de bewegende Phylo ogen!”