Verwijzers

Zoekt u een oppasser voor een gezin waarbij een 'gewone' oppas niet afdoende is? Of zoekt u een kundige begeleider die in een gezin doelgericht aan de slag gaat? Meld het gezin dan (vrijblijvend) aan. Wij zullen binnen drie werkdagen contact opnemen met u of het gezin om verder in te gaan op de hulpvraag.

Goed om te weten

Registraties en certificering

Phylo is bezig met HKZ-certificering (doelstelling eind 2019/begin 2020). Verder hebben wij als doel dat alle gezinscoördinatoren in het SKJ register komen. 
Verder zal de eigenaar van Phylo (Chantal Vermaire, GZ-psycholoog i.o.) in december 2019 haar BIG-registratie behalen.

Onze specialisten

Onze specialisten worden gescreend op ervaring, kennis en persoonlijkheid. De specialisten krijgen supervisie en training van de gezinscoördinatoren.

Financiering

Om van gespecialiseerde oppas of begeleiding gebruik te maken van Phylo, heeft een gezin een geldige indicatie nodig (PGB). De oppas of begeleiding kan ook particulier worden betaald. Daarnaast is het mogelijk om middels een raamcontract te werken of gebruik te maken van een incidentele contract met de gemeente.

Werkgebied

Phylo is onder andere werkzaam in de volgende plaatsen: Utrecht, Bilthoven, Houten, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Amersfoort en Woerden.

KvK: 57281890
AGB-Code: 41419950