Werken bij

Join the team!

Wij zijn Phylo, een frisse organisatie van jonge mensen die het verschil maken in het leven van kinderen en jongeren met psychische problematiek. Gezinnen met deze kinderen helpen wij door begeleiding en specialistische oppas te bieden. Lijkt het jou leuk om met jouw studieachtergrond zoals psychologie of pedagogiek de ideale bijbaan te hebben én relevante werkervaring op te doen? Bekijk hier onze oproep op Youtube! Solliciteer onderaan deze pagina!

Wat houdt werken bij Phylo in?
Het team van Phylo bestaat uit specialisten met een achtergrond in psychologie of pedagogiek. Daarmee kunnen wij gezinnen die specialistische hulp nodig hebben veel beter helpen, omdat wij de problematiek begrijpen en er mee om kunnen gaan. Na je sollicitatie en kennismaking zoeken wij een gezin waar je bij aan de slag kunt gaan. Je werkt op flexibele basis en in de praktijk is dat een aantal uur per week. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun je bij meerdere gezinnen werken. Je zult tijdens je werk met de kinderen en jongeren optrekken en ze spelenderwijs te begeleiden in hun vrije tijd. Het is een zeer behulpzame rol waarin je voor gezinnen het verschil kunt maken!

Wij begrijpen heel goed dat als jij nog bezig bent met je studie, je jezelf nog geen specialist wilt noemen. Dat is de reden dat wij trainingen geven en regelmatig bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen. Zo helpen wij jou in no time aan waardevolle kennis en ervaring.

Wat levert werken bij Phylo jou op?
Als professionele organisatie willen wij impact maken op mens en maatschappij. Mede daarom willen we jou veel waarde bieden als je bij Phylo komt werken. Hieronder valt bijvoorbeeld:

  • Studiegerelateerde bijbaan;
  • Opdoen van relevante werkervaring, dat kan mooi op je CV staan;
  • Persoonlijke ontwikkeling, waaronder trainingen die je met collega's kunt volgen én gezamenlijke intervisie bijeenkomsten;
  • Goede verdiensten, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Wat verwachten wij van jou als je solliciteert?
Werken bij Phylo is niet voor iedereen geschikt. Wij zijn op zoek naar begeleiders en oppassers die stevig in hun schoenen staan. Past onderstaand profiel bij jou?

  • Je volgt een universitaire of HBO studie met pedagogische inslag;
  • Je kunt goed grenzen aangeven en staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt affiniteit met de omgang met psychische problematiek;
  • Je bent flexibel en verantwoordelijk;
  • Je bent minimaal 1 jaar beschikbaar. 

Klik hier om direct te solliciteren voor de functie van specialist